sábado, 17 de enero de 2009

La feina ben feta


Dijous passat, dia 15 vam tenir l'immens de plaure de gaudir d'una xerrada amb els regidors Paco Donate i Joana Maria Borràs entorn del “eix cívic Cotlliure-Blanquerna”.
He dit la paraula “plaer” amb tot coneixement de causa perquè aquesta és la sensació que un té quan gaudeix del treball ben fet. Els regidors van saber transmetre'ns la il·lusió d'un projecte que ha estat problemàtic per aquesta minoria conservadora que ha intentat enverinar a l'opinió pública, però que solament ha aconseguit crear pors.
Inseguretat, caos circulatori, aparcaments o desastre comercial han estat arguments utilitzats per uns pocs per a intentar amagar el que serà la reactivació d'una zona comercial que duia més de 16 anys d'esquena al comerç de Palma.
La transformació d'aquest eix va permetrà la prolongació d'una zona tan comercial com ho és el carrer “San Miquel”, permetent als comerciants i residents beneficiar-se dels avantatges de viure en una zona comercial sumant-li a això les inversions del Fons Estatal d'Inversions.
Els Regidors també van tenir paraules d'agraïment i suport cap a la companya Yolanda Garví, Regidora d'Urbanisme, l'excel·lent labor de depuració està donant els primers resultats dintre d'un àrea que, desgraciadament tantes arques va buidar i tantes butxaques va omplir durant el regnat conservador.

No hay comentarios: