martes, 21 de julio de 2009

Peus de ciment

Només han passat deu dies des que l'alcalde Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón recordés que existeix una regulació que impedeix als càrrecs públics el rebre regals per les seves accions i menys encara des que la Secretaria General del PP, María Dolores de Cospedal afirmés a RNE com és de difícil és establir "una línia divisòria" entre el penal i el no penal quan es parlen dels obsequis que reben els càrrecs públics i apareix l'alcaldessa de València, Rita Barberá afirmant que tots els polítics reben "regals" ...
Com a argument de la defensa no és molt bona tàctica, senyora Barberá i bo seria el que es diferencien la procedència dels regals. Si l'obsequi procedeix d'una xarxa mafiosa que s'ha anat lucrant a costa de polítics corruptes, el millor és no acceptar i denunciar l'intent de suborn, però si procedeix d'algú de tota la seva confiança, com sembla ser el cas, ja que en el Partit Popular tots són molt bons, aleshores cal acceptar-ho juntament amb els vestits de Camps.
El més curiós de l'assumpte és que el PP està més preocupat per saber d'on vénen les presumptes filtracions a la premsa que d'esbrinar què està passant entre les seves files. Nosaltres, que som molt mal pensats, no podem evitar fer paral lelismes amb les velles pel lícules de cinema negre. Acabarà el "soplón" en el fons d'un pantà amb les sabates de ciment?

No hay comentarios: