martes, 5 de julio de 2011

Primeres oposicions constructives

La veritat és que he estat expectant aquestes setmanes. Després del revés electoral del nostre partit, només quedaven dues actuacions. D'una banda l'anàlisi i l'autocrítica interna, cosa que a dia d'avui encara no s'ha donat i a la qual li donarem els corresponents 100 dies abans de vomitar les nostres més agres crítiques i, d'altre banda l'oposició constructiva dins les institucions.
Avui veig amb certa alegria que pareix que estem despertant, almenys al Consell i al Govern. Tant les delcaracions del protaveu Vicenç Thomàs criticant l'actuació policial com la comparereixença de Francina Armengol en defensa de la Televisió de Mallorca o criticant la demagògia dels populars quant estem començant a veure la seva veritable política de retallades laborals i incompliment de promeses.
D'altre banda, no surto de surto de la meva sorpresa al veura la bona sintonia del nostre Delegat del Governs amb l'actual govern autonòmic, reflectida amb massa aparicions públiques i que esperem no tengui res a veure amb les últimes actuacions contra els indignats.
Finalment, esper veure algunes reaccions d'oposició al Ajuntament de Palma, reaccions que s'allunyin d'aquella còmoda oposició a la qual estàvem enquistats abans del 2007.

No hay comentarios: