viernes, 10 de septiembre de 2010

Endeutament públic

Malgrat els foscos vaticinis dels àugurs conservadors i gràcies a l'excel·lent gestió realitzada pel Regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Palma, que va aconseguir reduir a un 1% el dèficit en deute del consistori, avui sabem que el nostre Ajuntament serà un dels pocs, a Balears, que es podrà endeutar uns 80 milions d'euros després de l'anunci de la ministra Salgado que facilita aquesta mesura als ajuntaments més sanejats.
Està demostrat que, quan les coses es fan amb honradesa i amb els millors mitjans humans possibles, els resultats sempre són bons, especialment en política. Durant aquesta última legislatura hem pogut observar que el bon criteri de l'Alcaldessa a elegir el seu equip ha aconseguit anar superant una de les pitjors situacions econòmiques possibles sense veure alterats els beneficis socials dels ciutadans de Palma i fins i tot millorant-los en nombrosos àmbits. L'aposta de seguir el camí de l'austeritat segueix en marxa, tal com va anunciar Andreu Alcover i, com sempre donant exemple, la nostra alcaldessa que, recordem, ha estat la que més ha vist retallat el seu sou un punt per sobre de la mitjana.
Per cert, jo no em puc permetre posar-me en vaga el proper 29 de setembre, més que res perquè no puc demanar "sortida sindical" al meu sindicat i la tonteria em podria sortir per uns 100 euros, crec que suficient problema serà el cobrir les places dels milers de delegats sindicals que, naturalment, donaran exemple a costa del seu crèdit de "hores sindicals" i en nom dels treballadors que no tenen el gust de conèixer, un plaer ....

No hay comentarios: