martes, 28 de septiembre de 2010

Moratoria Carril Bici

La participació ciutadana als Plens de l’Ajuntament és un dels drets inherents al nostre imperfecte sistema democràtic. Ahir es volia obrir, per part d’uns interessos particulars un front de discòrdia proposant la retirada immediata del carril bici de les Avingudes.
Quant un partit governa en minoria, no pot dur endavant moltes de les seves iniciatives per culpa de la censura pactada dels altres partits que, sense pensar en el bé de la seva ciutat, pacten rèdits polítics enganant inclús als seus acòlits. Inversors misteriosos, empreses fantasma i especuladors de moltes cares apareixen darrera uns partits que, darrerament es passen mes temps declarant davant els jutges que en els seus escons electes.
Però ahir la voluntat popular es manifestà davant uns bocabadats nacionalistes i conservadors que no donaven crèdit en els seus ulls. La convocatòria que havien fet a la plataforma “catalinera” per desgastar el partit socialista no deixà de esser repetitiva i còmica amb talents de convertir-se en una tradició. El seu portaveu es pot considerar un oracle hel·lènic al qual consultar qualsevol dubte ciutadà, ja que per lo vist, té la virtut de la omnipresència.
Ahir, la ciutadania progressista va dir prou als disbarats polítics donant un toc d’atenció als que creuen que, la paciència es infinita. El carril bici es un fet que està per damunt dels qui pensen que domés s’ha de fer servir per passejar el fi de setmana. Ahir va quedar molt clar que el nou model de ciutat és una realitat que no te carril de tornada.

No hay comentarios: