martes, 9 de diciembre de 2008

Na Catalina...

Aquesta sí que és bona, lo d'avui ja no té desaprofitament. Resulta que la nostra ex-alcaldessa, Catalina Cirer, es va sentir dolguda pel missatge del Delegat del Govern, Ramón Socías, en la recepció que es va dur a terme en el Palau de l'Almudaina, amb motiu del trentè aniversari de la nostra Constitució. A la nostra il·lustre li va doldre que el realista Ramón recordés la desídia amb la qual s'organitzaven actes semblats en temps del Partit Popular, però no creguin que ha estat una arrencada corporativista no, ha estat simplement perquè la Sra. Cirer, va ocupar la Delegació del Govern en aquells entranyables anys.
En aquella època, un servidor, es guanyava el pa com Vigilant de Seguretat (que és el seu nom correcte) en una empresa local i es va veure involucrat en una legalísima reivindicació sindical a l'empar de la nostra flamant legislació. El sector va haver de suportar que Delegació del Govern decretés uns serveis mínims del 90% per a no desabastir els interessos de la totpoderosa banca, a més de sol·licitar el suport de desmesurades Unitats Policials peninsulars que, per cert, van fer molt bones molles amb els manifestants, sobretot al comprovar que eren senzills pares de família i no “pistolers”, com van aparèixer en alguns mitjans de comunicació partidistes. Mitjans de comunicació els directius dels quals, van omplir les seves pàgines de les aparicions “marianes” de la futura alcaldessa conservadora.
El nostre Delegat del Govern ha demostrat el seu tarannà a l'emplaçar a la seva “amiga” Catalina Cirer a prendre un cafè i oblidar aquest assumpte, la qual cosa sembla molt adequat en vies del diàleg pel que jo m'atreviria a demanar a la Sra. Cirer que convidés als que van perdre el seu treball en aquell nadal de l'any 94 que oblidessin aquest petit detall i es prenguessin un “cafelito” en pro del diàleg.

No hay comentarios: